På Stationsvägen 1 i Bollebygd finns min studio.

Endast 30 minuter från Göteborg.


Fotostudion är anpassad för alla små härliga barn som kommer på besök.
Jag har skapat en mysig och hemtrevlig miljö för alla i familjen att vara i.

I studion finns det flera olika bakgrunder och golv att välja mellan. Rekvisitan har jag noga valt ut för att kunna skapa unika fotograferingar. Jag har även kläder att låna för barn mellan 6 månader upp till ungefär 1,5 år. Det finns även några klänningar för barn som är ca 3-4 år.
Jag använder mig av neutrala, jordnära färger och ljusa pasteller som är ett
genomgående tema i både kläder och leksaker, det är för att barnet ska komma i fokus och leksakerna inte ska ta över i bilden.

När ni föräldrar vill vara med på bild så brukar jag ta dom utomhus, eftersom studion är anpassad för barn så blir det väldigt stelt och uppställt inomhus. Jag har fina områden bara några meter från studion så det är lätt att kombinera med spontana och härliga familjebilder ute i naturen!


Utanför studion finns mycket bra parkeringsmöjligheter, gratis parkering direkt över gatan.


Bakom Pink Stripe Photography

Bakom Pink Stripe Photography hittar ni mig, Erikka Tångelin, det är mig ni träffar när ni kommer och hälsar på i studion.


Jag är specialiserad barnfotograf, mitt hjärta klappar lite extra för små söta bebisfötter, stora nyfikna ögon och härliga skratt. Jag inriktar mig lite extra på barnets första år, då det händer så otroligt mycket.

Jag är väldigt barnkär och för mig finns det inget bättre än att föreviga dom små på bild, busiga skratt och mycket spring i benen.


Jag får ofta höra att jag besitter ett otroligt tålamod och får väldigt bra kontakt med barnen under fotograferingen. Den bästa recensionen jag kan få är när de äldre barnen frågar när dom får komma tillbaka och busa i studion igen!


Jag utmanar gärna mig själv och kommer ofta på nya idéer till fotograferingar,  därför blir jag så glad när ni har en egen idé ni vill genomföra.Förutom att fotografera så älskar jag katter, man skulle kunna kalla mig en crazy cat lady och följer ni mig på instagram så kommer det garanterat dyka upp bilder på dom i mina stories där.

"


Erikka är en fantastisk fotograf och person med ett stort hjärta och professionalitet. Hon tar sig verkligen tid att vänta ut barnen och möter oss föräldrar med stor respekt och är lyhörd på våra önskemål. Detta är vår absoluta favorit som vi kommer att hålla hårt i livet och låta Erikka fota våra allra viktigaste och finaste stunder.

"


Så himla bra fotograf! Fantastisk som person och tar hand om barnen. Blir helt fantastiska bilder och jag kommer att återkomma var och vartannat år för att fota mina 3 juveler och föreviga ögonblicken i deras uppväxt för resultatet är obeskrivligt bra bilder!
Har varit hos henne ett flertal gånger och bilderna förgyller definitivt vårt hem.

"


Erikka är en fantastiskt duktig och lyhörd fotograf! Bemötandet är varmt och professionellt. Jag och min son Milian hade en mycket mysig stund tillsammans med Erikka under fotograferingen, är otroligt nöjda med bilderna och fotoupplevelsen! Tack!

barnfotografering-bollebygd,barnfotograf-göteborg, utomhusfotograf
bebisfotografering utomhus, barnfoto, fotograf bollebygd - pink stripe
utomhusfotografering-höst-bollebygd-göteborg
Smash the cake fotografering, cake smash, göteborg, borås, bollebygd
utomhusfotografering-bollebygd, barnfotograf-borås
utomhusfotografering-göteborg, fotograf-bollebygd
sommarfotografering, barnfotografering-utomhus, fotograf-göteborg
utomhusfotografering-vinter-bollebygd

Studio på 

Stationsvägen 1, 51734 Bollebygd

Copyright © Alla rättigheter förbehållna